ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΙΚΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ
ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΙΚΑΣ
⚠️⚠️‼️ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΟΥΜΠΑΣΗ‼️⚠️⚠️
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ.. ¨ Ο φωτογράφος της καρδιάς μας ¨.
Ένας άνθρωπος ξεχωριστός , χαμογελαστός, καλόκαρδος. Τα τελευταία χρόνια θα τον συναντούσες πάντα με τη φωτογραφική του μηχανή στα χέρια για να αποθανατίζει με το φωτογραφικό του μάτι τις ομορφιές του τόπου μας που τόσο πολύ αγαπούσε και αυτό μας το έδειχνε μέσα από τις φωτογραφίες του.
Έκανε όλους τους Ελικιώτες να ενωθούν και να αγαπήσουν πιο πολύ τον τόπο τους. Ελικιώτες που μένουν μόνιμα στο χωριό, Ελικιώτες που βρίσκονται σε κάθε σημείο της γής αλλά και όλους όσους έστω και για λίγο επισκέφτηκαν αυτό το μέρος.
Ο Κυριάκος μας , όπως έκανε άλλωστε σε κάθε εκδήλωση και δραστηριότητα του χωριού, ήταν πάντα παρών στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου μας και με την καλλιτεχνική του ματιά αποθανάτιζε τις στιγμές μας. Πρώτο καλοκαίρι που ζούμε με την απουσία του, η οποία είναι αισθητή. Για εμάς όμως υπάρχει και είναι εδώ, στις καρδιές μας και στις σκέψεις μας και θα παραμείνει για πάντα.
‘Ετσι λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι θα είναι κοντά μας με ένα διαφορετικό τρόπο. Ελάτε να χαρίσουμε σε όλους όμορφες εικόνες του χωριού μας.
Με εκτίμηση
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΙΚΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΚΑΣ
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ :
1) Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα μπορεί να ανεβάσει έως τρείς ( 3 ) φωτογραφίες
2) Οι φωτογραφίες θα περιέχουν ως θέμα μόνο τοπία της Ελίκας και του Μαραθιά
3) Οι λήψεις των φωτογραφιών θα πρέπει να έχουν γίνει από τον Μάϊο 2020 έως και σήμερα
4) Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι από την Παρασκευή 07/08 έως και Τρίτη 11/08.
5)Οι φωτογραφίες με τα πιο πολλά Like στην σελίδα Visit Elika-Marathias Laconia κερδίζουν.
6) Για έγκυρη συμμετοχή οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να κάνουν like στην σελίδα Visit Elika-Marathias Laconia στο Facebook.
Θα κληρωθούν τρείς ( 3 ) νικητές οι οποίοι θα ανακοινωθούν με τη λήξη του διαγωνισμού. Ο κάθε νικητής θα κερδίζει ένα γεύμα αξίας 40 ευρώ σε ένα μαγαζί του χωριού μας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!